Επικοινωνία (ενημέρωση - μηνύματα κ.λπ.) / Communication (messenges etc.)

Εδώ θα ενημερώνεστε για τις δράσεις μας!

Here you will be informed about our actions!

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ EUROSCOLA Οκτ. 2018

Το Λύκειο των "Εκπαιδευτηρίων Πάνου" διακρίθηκε ανάμεσα στα "Σχολεία Πρεσβευτές" του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ταξίδεψε στο Στρασβούργο από 23-26 Οκτωβρίου 2018 και έλαβε μέρος σε ημερίδα Euroscola μαζί με τα διακριθέντα "Σχολεία Πρεσβευτές" από όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμμετοχή στις δράσεις για την Ημέρα της Ευρώπης (Πάτρα 12 Μαΐου 2018)

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου πήραν μέρος το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, στο πλαίσιο της Ημέρας της Ευρώπης, που εορτάζεται στις 9 Μαΐου, με τίτλο «Η Ευρώπη που ζούμε- Η Ευρώπη που θέλουμε». 

Panou School took part on Saturday, May 12, 2018, at the event organized by the Western Greece Region in Patras, as part of Europe Day, which is celebrated on May 9, entitled "The Europe we live in - The Europe we want".

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚ.pdf

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» συμμετείχαν στην Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην Πάτρα. Η προετοιμασία τους έγινε από τους καθηγητές του Λυκείου (EP Teacher Ambassadors) Θεόδ. Τομαρά, Λίντα Αλεξοπούλου και Νάντια Μαραζιώτη.